Ask coding questions

← Back to all posts
Repls
seweed3 (6)

How come when I make a repl, it says no internet acsess, but when I checked the internet, it was all fine. I am on a window, does this have to do with anything?

Answered by JosephSanthosh (1193) [earned 5 cycles]
View Answer
Commentshotnewtop
JosephSanthosh (1193)

Hi I've encountered that problem also. What I did was reload the page, then delete the tab (all codes are pre-saved), disconnect and then reconnect with WiFi. Finally, open repl.it! This is usually a bug in Repl.it, so just go and report it in bugs. So sorry you have to experience this sort of trouble. If this helped or answered your question please choose this as your answer! Have a great day pro coder :)

Report bugs here:
https://repl.it/bugs

seweed3 (6)

The language is english, computer language is html,css, and javascript.
I didn't even write any code, and it already was saying failed to connect

Coder100 (12670)

Hi, that's a repl.it bug. You can check back on it after a few minutes. Create a new repl sometimes fixes it as well. Also try hitting Ctrl+Shift+R to clear the cache.

Anyways, report this to bugs

EpicGamer007 (1252)

Can you give us some more information?

seweed3 (6)

@AbhayBhat When I open a new repl, on the window 10,it keeps saying fails to connect, and I can't see the result or the code. Does this makes more sense?

EpicGamer007 (1252)

@seweed3, are u on a school computer or proxy? And what language is it. This happens to me when I used my school computer and on HTML repls