Ask coding questions

← Back to all posts
(solved) Why is my Python stuff not working at all?
ZControls_Games (16)

That's right.
Not even print('string') statement is working ;/

Commentshotnewtop
HarperframeInc (233)

Maybe you are using Microsoft Edge. Repl stopped supporting it.

If this helped you, please upvote this post.

GameMaster1928 (41)

@HarperframeInc
Wait WHAT? Edge is a perfectly good browser.
Maybe that's why any python program wouldn't run when I was using edge...
Also why would they drop support for edge when it still works on internet explorer?

themaka (178)

@GameMaster1928 - we do support Edge.
@HarperframeInc - please do not tell people we do not support Edge.

GameMaster1928 (41)

@themaka, well python programs won't run on edge, so maybe that's a bug?

themaka (178)

@GameMaster1928 I just ran a few on Edge -- are you still seeing this? Can you share a repl that isn't working in Edge?

GameMaster1928 (41)

@themaka Oh it works again now...
Time to switch back to edge

themaka (178)

Thanks for confirming it works now, @GameMaster1928 !

GameMaster1928 (41)

@themaka You're welcome, they must have fixed it since I last used edge.

GameMaster1928 (41)

I had this problem once, I copied the code and put it in a new repl, then deleted the old one.

themaka (178)

We've just made a change that should have corrected this for you. Please let us know if you still see it (or see it again).

ZControls_Games (16)

The main point is that we should make developers aware.

VishnuB28 (4)

DUDE I COPIED MY REPL SO MANY TIMES INTO NEW REPLS AND IT STILL AINT NO WORKING U NKOW!!!!!!!!!!!!!!!!
I LOST 2500 LINES OF CODE IN TOTAL

nithilan4 (43)

@Zavexeon ask @timmy_i_chen or @themaka to help you restore the repl that got deleted

Zavexeon (307)

@nithilan4 You pinged the wrong person lol. :P

I think you meant to ping @VishnuB28.

themaka (178)

@nithilan4 If you know the repl's name, it's relatively easy to restore.

enigma_dev (92)

That is abug occoring sometimes. Workaround: Copy your code to a new repl. It should work then. if not, contact ushere again....

ZacharyWood (16)

I agree with @GameMaster1928 You may have to delete the old Repl and make a new one.

Lord_Poseidon (111)

Send us the link. It should be working

ZControls_Games (16)

@Lord_Poseidon print("Welcome to your local bank.")

Lord_Poseidon (111)

@ZControls_Games a link. Without that, we have no idea what is going on.

ZControls_Games (16)

@Lord_Poseidon that is literally the only line of code I have.

Lord_Poseidon (111)

@ZControls_Games it works perfectly. I just checked